Za njega i nju: Pamučne čarape sa etiketom Manners i Alma Ras must – have su ove sezone

Pamučne čarape su modni dodatak koji značajno može nadograditi vaš stil, te su one često detalj koji vam je potreban da zaokružite cjelokupunu kombinaciju. Zanimljivim i efektnim dezenima čarapa svakako ćete privuči pažnju, ali i postati prepoznatljivi.

Osluškujući potrebe kupaca i njihovu želju za kvalitetnim, ali odvažnim čarapama, kreativni tim naše kompanije upotpunio je asortiman upravo ovim artiklom. Od sada u svim Manners i Alma Ras buticima, ali i web shopu možete pronaći čarape izrađene od visokokvalitetnog pamuka, raznih dezena koji će vas osvojiti na prvu.

Sve Alma Ras i Manners čarape proizvedene su prema certifikatima OEKO-TEX po EU standardima te vam osiguravaju udobnost tokom cijelog dana. Karakterišu ih kvalitetan pamuk i pletivo koje je bojeno, pa tek onda pleteno što osigurava bolju postojanost same boje. Osim toga, dijelovi kod prstiju i peta su pleteni dvoslojno te tako osiguravaju veću trajnost što im posebno produžava vijek trajanja. Bešavni dio u ovom dijelu stavlja posebnu tačku kada je riječ o udobnosti, a korištena je i drugačija guma koja nije uska te ne svrbi.

U ponudi su i muške i ženske čarape sa uskim renderom koji ne steže nogu i koje se preporučuju dijabetičarima i starijim ljudima.

Za poslovne kombinacije tu su muške čarape od merceriziranog pamuka koje svojim elegantnim i profinjenim izgledom ostavljaju dojam otmjenosti.

Sigurni smo će vas naš novi proizvod oduševiti te da ćete uživati u udobnosti i mekoći.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top