Prvi butik ekskluzivnog donjeg rublja Alma Ras i Manners otvoren u centru Zagreba

U samom centru Zagreba, 6. juna, u Frankopanskoj ulici 2B, otvoren je prvi butik donjeg rublja Alma Ras u Hrvatskoj. Od sada će i Zagrepčani imati priliku uživati u vrhunskim kreacijama Alma Ras i Manners brendova od najfinijih tkanina evropskog porijekla. Kreativna direktorica kompanije Alma Ras Sedina Memagić; modna dizajnerica, stilistica te vlasnica modnog brenda Marka M i web stranice marka.hr Marija Cvitanović uz pomoć poznate glumice Helene Minić, simboličnim rezanjem vrpce otvorile su vrata Alma Ras butika.

Među zvanicama, na otvorenju, našla su se i brojna poznata lica iz javnog života kao što su Nives Celzijus, Aljoša i Antonija Šerić, Petar i Lucija Ćiritović, Jelena Glišić, Csilla Barath Bastaić, Anita Matić, Ana Vilenica, Ankica Dobrić, Ana Maras, Sanja Vejnović, Ivica Pucar i mnogi drugi.

Punih 20 godina kompanija Alma Ras je prepoznata po upotrebi najfinijih tkanina, pristupačnim cijenama, inovacijama, krojenju i dizajnu što daje snažnu poruku kupcima da je Alma Ras asortiman na nivou svjetski poznatih brendova. „Neodoljiva u svakoj prilici“ nit je vodilja brenda Alma Ras koji poručuje da se žene u svakodnevnim situacijama mogu osjećati ženstveno i neodoljivo istovremeno uživajući u udobnosti svih modela.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top