PLEMENITI I ODVAŽNI

Nova MANNERS kolekcija

Još od drevnih vremena, pa sve do današnjice, čovjeka je uvijek iznova očaravala strast i neukrotivost, ali i dostojanstvo jedne od najplemenitijih životinja. Mitologija, ali i važniji historijski događaji u sebi kriju priče o vatrenim konjima, koje su nerijetko bili ključni za pozitivan ishod i pobjedu u velikim pohodima i utrkama. Imena poput Pegaza, Bukefala, Marenga, pa sve do šampiona ovoga doba, vežu se uz velike heroje, vojskovođe, revolucionare, vizionare i autoritete današnjice, velike poštovaoce kvalitetnih pasmina. Svima njima je jedna zajednička karakteristika, a to je ljubav i pažnja prema konjima, te poseban odnos koji je moguće razviti, ponosno naglašavajući titulu čovjekovog najboljeg prijatelja. Nekadašnji prestiž i izraz snage i danas su prisutni kada govorimo o ovim temperamentnim životinjama. Višestoljetna ljubav i poštovanje prema konjima se očekivano morala pretočiti i u izraz snage motora koja je nastavila da zvuči, pripovjeda, prenosi priče s koljena na koljeno i svjedoči o uspjesima i nečemu velikom u životu muškarca modernog doba.

Inspirisani ovim gracioznim životinjama potražili smo lokaciju za snimanje editorijala nove kolekcije brenda MANNERS i bili smo presretni da smo je pronašli, te uspostavili set o kakvom smo maštali. Modeli su se jako dobro snašli u interakciji sa konjima, što je okom kamere i zabilježeno, a sve je prštalo od kreativnog muškog naboja i pozitivne energije. Plemeniti i odvažni su odigrali zajedno i zabilježili smo trenutke koji će krasiti ovojesensku kolekciju i ponosno nositi sa sobom poruku – Man in motion, krilaticu brenda Manners, koja opisuje aktivnog muškarca 21. stoljeća, džentlmena sa stilom.

 

U kolekciji jesen/zima 2020/2021. uživat ćete, kao i do sada, u posebno odabranim prirodnim materijalima evropskog porijekla. Izbor visokokvalitetnog materijala je preduslov udobnosti, a sve je svakako potrebno zaokružiti dizajnom i ugodnim krojem koji će odgovoriti svim potrebama jačeg spola. Otkrivamo muške boje i dizajn koji odiše prestižom, brzinom i snagom, te artikle i kvalitet koji će udovoljiti i onim najzahtjevnijim tipovima muškaraca – koji ne pristaju na kompromise. Uživajte u prvim artiklima nove kolekcije koji su već dostupni u svim Alma Ras i Manners buticima, kao i  webshopu, te naglasite i predstavite vaš pobjedonosni karakter onako kako i zaslužuje biti predstavljen.

Saznajte više o artiklima nove kolekcije na linku:

https://shop.alma-ras.com/manners/muskarci/kolekcija.html

#Plemeniti&Odvazni

#mannersmaninmotion

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top