Biraj pogodnost na plažni program

U iščekivanju godišnjeg odmora jedino o čemu maštamo jeste prirodno buđenje uz zvuk valova, te druženje s dragim ljudima. U planiranju tih nekoliko savršenih dana, vrijeme je i za obnovu odjeće koju ćemo ponijeti sa sobom. Ovo ljeto u tome vam može pomoći brend Manners koji je odlučio nagraditi svoje kupce kombinacijom posebnih pogodnosti SUMMER MIX-a. Na jedan artikal dobijate 10%, na dva artikla 20%, dok odabirom tri artikla vaš račun se umanjuje za 30%. SUMMER MIX pogodnosti odnose se na plažni program koji uključuje različite krojeve šorceva za kupanje, dizajnirane peškire, te papuče.

Pored plažnog programa, u toku je i veliko sniženje odabranih artikala aktuelne kolekcije po cijenama nižim za 50%. Sve ljubitelje finog donjeg rublja i spavaćeg programa obradovat će ova vijest, jer su se na toj listi našli različiti modeli donjeg rublja, pidžama i jetnih majica. Pri odabiru modela koji su prvi u dodiru s vašim tijelom, nema kompromisa, stoga obavezno birajte prirodne materijale.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top