POZNATI FITNESS INSTRUKTORI SNIMILI KAMPANJU ZA SPORTSKU LINIJU ACTIVE BY ALMA RAS

Zdrav stil života nije samo jednokratna akcija ili proces, to je izbor i način života. Upravo tako misle i Lejla Šebić, svjetska prvakinja u Natural bodybuildingu i Džemo Selmanović, fitness trener čije je fotografije objavio i čuveni magazin Men's health.

Vrhunski instruktori protekle sedmice uradili su kampanju za najpoznatiji domaći brend, Alma Ras. Ova kompanija, poznata po proizvodnji donjeg rublja i spavaćeg programa otišla je korak dalje, te već drugu sezonu dizajnira sporstku liniju Active.

Nedvojbeno je da umjerena fizička aktivnost pozitivno utiče na zdravlje, a da bi se vježbalo sa zadovoljstvom i lakoćom potrebno je odabrati odgovarajuću opremu. Upravo je to bila inspiracija  za novu liniju Active by Alma Ras. Inovativna i funkcionalna pletiva prate potrebe potrošača u trenucima pojačane aktivnosti i sporta. Ugodna za nošenje i jednostavna za održavanje, vrhunska tehnička vlakna osiguravaju termoregulaciju, brzo sušenje i osvježavajuću prozračnost.

I ovoga puta kampanja je povjerena provjerenom timu stručnjaka. Fotografiju je radio Almin Zrno, šminku Maja Koristović Talović, dok se za frizuru pobrinuo Ensar Dervišbegović.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top