OČUVAJMO TRADICIJU GRADA

Vođen idejama o konceptu sofisticiranog muškarca, butik Manners želi odati posebnu čast i pažnju jedinom gradskom čistaču cipela – Čika Ramizu. Tačnije, ispred Manners butika svoje novo radno mjesto dobiće sin najpoznatijeg uličnog čistača cipela – legendarnog Čika Miše. U želji da očuva tradiciju zanata koja je othranila njegovu brojnu porodicu i sjećanje na oca (nosioca Šestoaprilske nagrade Sarajeva), njegov sin Ramiz će svaki dan nastaviti obavljati svoj vrijedni posao uz nove alate i obogaćenu ponudu za sve prolaznike koji vole sa njim proćaskati.

Manners koncept se zasniva na muškarcu 21. vijeka. On je u konstantnom pokretu, u potrazi za uspjehom i ispunjenjem svojih vizija. No, i pored brojnih zadataka, ubrzanog stila življenja, on i dalje pronalazi način da bude profinjenog ukusa, uglađen, istinski džentlmen..

Pošto ima novo radno mjesto, ulični čistač dobiće novu kutiju sa nogostupima za čišćenje cipela, set boja, sjajila i novih četki kako bi sve odisalo po uzoru na njegove “internacionalne kolege” koje najmoćnijim ljudima sa Wall Streeta održavaju besprijekoran svakodnevni izgled. Novi izgled radnog mjesta čistača cipela i novi sadržaji za ljetne dane doprinose da Čika Ramiz dobije novo lice, baš kao i njegov izumirući zanat.

Dok Čika Ramiz čisti cipele, šetači mogu kratiti vrijeme prelistavajući najnoviju štampu i uživati u novom iskustvu legendarne sarajevske atrakcije.

Kupci koji pokažu račun o obavljenoj kupovini u Manners butiku mogu besplatno očistiti cipele i prelistati dnevnu štampu tokom trajanja tromjesečne aktivacije.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top