NAPAD PLAVIH NA MANNERS

Poznati i uspješni fudbaleri Fudbalskog kluba Željezničar, Srđan Stanić, Siniša Stevanović, te golman Vedran Kjosevski na čelu sa trenerom Slavkom Petrovićem, danas, 4. maja posjetili su butik Manners u Titovoj.

Izuzetna nam je čast prisustvovati današnjem eventu, ali i isprobati krojeve nove kolekcije proljeće-ljeto 2017. brenda Manners koji je još jednom pokazao da su udobnost i kvalitet prioriteti prilikom kreiranja ovog rublja, riječi su treneraŽeljezničara g. Slavka Petrovića.

Manners rublje čini da se osjećam ugodnije na terenu i van njega. Uvijek biram donji veš ovog poznatog i prije svega kvalitetnog brenda – istakao je Siniša Stevanović.

Svojom ponudom, spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, ovaj brend zadovoljava i najistančanije ukuse, komentar je svih prisutnih na današnjem eventu.

Kreativni tim brenda Manners iz sezone u sezonu prati trendove, te sa mnogo pažnje stvara donje rublje i spavaći program za modernog i uspješnog muškarca. Kada su u pitanju muškarci koji su odvažni i smjeli, muškarci 21. stoljeća, muškarci koji vode računa o svom izgledu, brend Manners je tu da zadovolji njihove potrebe.

Za osjećaj užitka koji traje, MANNERS-Man in motion!

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top