MANNERS I ALMA RAS SHOPPING FEST

Svake sedmice posebno odabran asortiman snižen do 30%

žPoklon je najljepši način da se nekome zahvalimo, izvinimo ili pokažemo šta osjećamo, a praznici tokom mjeseca decembra su idealna prilika za to. U periodu kada je praznično raspoloženje svuda oko nas, stiže nam tradicionalni decembarski Manners i Alma Ras Shopping Fest. Svake sedmice očekuje vas sedmična ponuda sa posebno pripremljenim asortimanom po sniženim cijenama do 30%. Prilikom kupovine, ne morate da brinete o poklon pakovanju, jer vas očekuju, pažljivo pripremljene, ukrasne kutije.

Specijalno novogodišnje izdanje, popularna linija Happy ove godine dolazi nam sa motivima „Sky is the limit“ i „Happy New Year“. Modeli ove linije zasigurno su „Must-Have“ komadi savremene porodice. Pomno odabrane kombinacije boja, dezeni i motivi zadovoljiit će sve ukuse, svih uzrasta. Moderne muškarce, koji idu ukorak s trendovima, očekuju bokserice sa brendiranom gumom karo dezena.

Pored Manners i Alma Ras Shopping Festivala koji će trajati cijeli mjesec, svi ste pozvani da se pridružite nezaboravnom prednovogodišnjem pidžama party-u, a datum održavanja pratite na našim oficijelnim FB stranicama Manners i Alma Ras: www.facebook.com/manners.man.in.motion i www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim

Kupovina za vrijeme Pidžama party-ja je nezaboravna jer vas očekuje specijalna ponuda i to sve uz ugodnu atmosferu prilikom kupovine. Nemojte se iznenaditi, kada vas prodajno osoblje dočeka, u njima najdražim, pidžamama.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top