DŽENTLMEN KOJI ZNA ŠTO ŽELI

On je sofisticiran. On je uspješan. On zna što želi. Njegov dan aktivno traje 24 sata, jer on je čovjek u pokretu.

Za takvog muškarca Manners brend predstavlja pravo rješenje kada su u pitanju donje rublje i spavaći program – vodeći brigu o njegovom besprijekornom stilu, udobnosti i ne narušavajući njegovu prirodnu energiju i pokret.

Trendovski dizajn, kombinacija dezena i tradicionalno jednobojnog s prugastim motivima, savršen su spoj ove sezone. Noviteti u ponudi su fine pamučne majice u teget i sivim nijansama, uz klasične crno – bijele kombinacije koje svaki muškarac mora imati u svom ormaru. U paru sa spavaćim hlačama ili jeansom udobno je rješenje u momentima odmora ili sportske elegancije ove sezone.

Za drugi dio sezone spremili smo tople pidžame od frotira, modernog prugastog dizajna. Savršene za dane koji počinju snažnom inspiracijom kada zima pokaže pravo lice.

Krajem godine, koja je u svijetu uspješnih muškaraca, naravno, uspješna, vrijeme je i za malo opuštanja. Za to će se pobrinuti Happy linija razdraganih boja i zimskih motiva, pa ako imate viška slobodnog vremena, zašto ne pomognete svojim brojnim talentima Djeda Mrazu da stigne sve obaveze?!

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top