ALMA RAS OTVORILA VRATA BUTIKA U MARIBORU I LJUBLJANI

Svečanom ceremonijom u Mercator Centru Tabor, 24. augusta, otvorena su vrata Alma Ras butika u Mariboru i 25. augusta u Mercator Centru Šiška, u Ljubljani. Otvorenju su prisustvovali mnogobrojni gosti iz javnog života, kao i Ana Bavrka, Miss New World 2017, zaštitno lice Alma Ras kolekcije za jesen/zima 2017./2018. Od sada, pored BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Danske, žitelji Slovenije moći će uživati u finom donjem rublju i spavaćem programu naših brendova Alma Ras i Manners, a koji su prepoznatljivi po vrhunskim kreacijama od najfinijih materijala evropskog porijekla.

„Svako novo tržište zahtjeva i poseban kvalitet, što nam daje imperativ i motiv za konstantnim usavršavanjem i napredovanjem.  Vjerujem da ćemo opravdati povjerenje kupaca i ponuditi im unikatan proizvod koji će po dizajnu, kvaliteti i asortimanu biti u vrhu njihove potražnje.“, istakao je Rasim Memagić, izvršni direktor kompanije Alma Ras.

Belma Karahmet, direktorica franšiznih butika Alma Ras u Sloveniji, naglasila je da je njena porodica dugogodišnji zadovoljni korisnik Alma Ras proizvoda, što je i potaklo na ideju o saradnji. Gospođa Karahmet je pozvala dame da naglase svoju senzualnost, a džentlmene eleganciju.

Posjetitelji koji su prisustvovali otvaranju uživali su u poklonima, slatkim delicijama, osvježavajućim napicima i u kupovini po promotivnim cijenama.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top