ALMA RAS & MANNERS SNIMILI KOLEKCIJU ZA JESEN/ZIMU 2015.

Posljednji vikend u julu mjesecu, Alma Ras tim boravio je u  prelijepom ambijentu hotela Termag na Jahorini. Razlog tome bilo je snimanje nove kolekcije za predstojeću sezonu.

Kolekcijom za jesen/zimu Alma Ras ostaje dosljedna sebi i želji da svojim kupcima pruži nešto novo, moderno, ali prvenstveno udobno i kvalitetno. Situacije u kojima se žene svakodnevno nalaze, poput snenog ispijanja kafe u omiljenoj pidžami ili pripremanja za posao i izlazak u neodoljivom i udobnom donjem rublju koje će istaknuti njihovu ženstvenost, nadahnuće su za izradu udobnih modela od najfinijih materijala, jer ponekad naš izgled zapravo odražava ono što nosimo i osjećamo direktno na svojoj koži. Besprijekorno umijeće krojenja, predstavljeno kroz vrlo tradicionalnu formu, povezuje se s neformalnim, novim i modernim razmišljanjima. Pored klasičnih linija, u kolekciji jesen/zima Alma Ras predstavit će bezvremenske komade koji će se savršeno uklopiti u svaki dnevni i večernji outfit. Posebno iznenađenje svim kupcima bit će linija rađena od prirodnog materijala, viskoze, na kojem će pravougaoni detalji i umetci od prozirnog tila savršeno dočarati ženstvenost i sofisticirani duh.

Alma Ras je još jednom pokazala da je domaće najbolje, ne samo krojeći kvalitetne proizvode, već i angažirajući prelijepu i uspješnu bh. manekenku Sarah Čerkez za zaštitno lice Alma Ras kampanje jesen/zima 2015. „Zbog posla u inostranstvu vrlo malo vremena provodim u Sarajevu i tada obično odmaram. Rijetko sam ovdje zbog poslovnog angažmana, jer je malo brendova koji ovako ozbiljno pristupaju snimanju i predstavljanju kolekcije, stoga sam ovaj poziv za ponovnu suradnju prihvatila sa velikim zadovoljstvom. Sa kompanijom Alma Ras sam surađivala prije nekoliko godina i presretna sam što se suradnja nastavila. Imaju predivno i jako udobno donje rublje i spavaći program, čemu je najbolji dokaz što i na visokim temperaturama na kojima snimamo u njihovim proizvodima se osjećam svježe i lijepo, jer je sve rađeno od prirodnih materijala“ – istakla je Sarah.

Hotel Termag odličan je prostor za predstavljanje zimske kolekcije jer detalji poput kamina i punog drveta,  pružaju toplu i ugodnu atmosferu pravog doma. Pored ženske kolekcije snimljena je i kolekcija muškog brenda Manners. Proizvodi čija udobnost nije slučajnost, krojevi koji su provjereni, te jednostavno održavanje i zagarantovano zadovoljstvo pri nošenju, karakteristike su koje najbolje opisuju novu kolekciju za modernog muškarca.

Kontakt

Alma Ras d.o.o.

Olovske Luke b.b.
71340 Olovo
Bosna i Hercegovina

T:  +387 32 823 050
F: +387 32 828 241
E: info@alma-ras.com
www.alma–ras.com
www.manners.ba

Newsletter prijava

Prijavite se na naš newsletter i budite prvi koji će saznati novosti o prodaji, novim proizvodima i ekskluzivnim ponudama.

Prijavite se na newsletter

Naše poslovnice
Pratite nas

© 2017 Alma Ras d.o.o. | Sva prava zadržava.

Developed by LEFTOR

top